artikel

Illusionisten Winfried en Angélique

Horeca

Het illusionistenduo Winfried en Angélique onderscheidt zich van andere illusionisten door zijn inzetbaarheid op bijna alle mogelijke locaties.

Illusionisten Winfried en Angélique

Zo kunnen zij een groot aantal illusies presenteren temidden van het publiek, wat de acts nog verrassender en spectaculairder maakt.De meeste illusies zijn door het duo zelf ontwikkeld en gebouwd.Winfried en Angélique worden ook regelmatig gevraagd voor de presentatie van nieuwe producten. Ze doen dat op een originele en vaak op maat ontwikkelde manier, waarbij de identiteit van het product en het bedrijf dat erachter staat duidelijk naar voren komt.

Eveneens kunnen zij op een spectaculaire wijze bijdragen aan de opening van nieuwe bedrijfspanden. Desgewenst worden onderdelen van de act uitgevoerd met de medewerking van een groep showdansers.Winfried en Angélique hebben een eigen website, te weten www.winfriedangelique.nl.

Voor informatie en boekingen kunt u terecht bij Rob Andeweg Produkties, Dr. Lelykade 46, 2583 CM Den Haag. Tel. (070) 306 34 66, fax (070) 306 34 63, e-mail: info@robandeweg.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels