artikel

Misset Horeca en Snackkoerier lanceren website

Horeca

De horecavakbladen van Elsevier bedrijfsinformatie, Misset Horeca en Snackkoerier, hebben vrijdag 1 februari de internetsites www.missethoreca.nl en www.snackkoerier.nl geïntroduceerd. De horecamagazines zijn daarmee 24 uur per dag voor haar abonnees te raadplegen op het net.

Abonnees lezen op de sites dagelijks nieuwsberichten en vinden belangwekkende informatie in productdossiers, de omvangrijke recepturenbank en een vacaturebank. Gegevens waarmee de horecaondernemer direct zijn voordeel doet. Het onderdeel Raad & Daad geeft praktische tips van accountants, juristen en consultants.

Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca is tevreden over www.missethoreca.nl. ‘Poeh! De site is er. Er is achter de schermen hard gewerkt door veel mensen. Het is belangrijk voor onze lezers dat Misset Horeca een eigen site heeft. Het blad is onafhankelijk en betrouwbaar. Op internet moet ook informatie staan die aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet.’

Steenbergen ziet veel mogelijkheden met de nieuwe internetsite. ‘We kunnen nu informatie bundelen die in het blad heeft gestaan. Een voorbeeld is de recepturenbank met daarin ruim vijfhonderd professionele recepturen met hun kostprijsberekeningen. En die databank is het begin. Er bestaan ideeën voor meer interessante databanken. De ambitie is in ieder geval om een site te maken waar horecaondernemers echt wat mee kunnen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels