artikel

Ciabatta jambon de serrano de jabugo

Horeca

Ciabatta jambon de serrano de jabugo Soort recept Kleine kaart en broodgerechten Soort keuken Italiaans Aantal personen 4 Bereiding Bak de Italiaanse bol goudgeel af in een hete oven, laat het brood afkoelen en snijd het in tweeën. Besmeer de helften met olijfolie en beleg ze met dunne plakken gerookte kalkoenfilet, salami, plakken tomaat en […]



Ciabatta jambon de serrano de jabugo

Soort recept Kleine kaart en broodgerechten

Soort keuken Italiaans

Aantal personen 4


Bereiding

Bak de Italiaanse bol goudgeel af in een hete oven, laat het brood afkoelen en snijd het in tweeën. Besmeer de helften met olijfolie en beleg ze met dunne plakken gerookte kalkoenfilet, salami, plakken tomaat en schijfjes peperoncini. Bedek beide helften met mozzarella en dunne plakjes parmezaanse kaas en bestrooi ze met het Italiaanse kruidenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Zet ze even onder de salamander voor een mooi kleurtje. Presenteer de broodjes op een bord met garnituur van gemarineerde aubergines, paprika en wat verse basilicum.

Ingrediënten

10 stuks ciabatta € 12,90
1 deciliter honingdressing € 0,89
75 gram olijven, groene € 0,44
75 gram olijven, zwarte € 0,51
150 gram olijventapenade € 0,64
1 kilogram pomodori € 9,57
0,5 stuks Romaanse salade € 3,41
300 gram seranoham € 4,07

Kostprijs € 32,43
Prijs p.p. € 8,11

bron: Misset Horeca
auteur: Karel Jan van Wezel