artikel

Delfst Blauwe Molenbol

Horeca

Delfts Blauwe Molenbol Soort recept Kleine kaart en broodgerechten Soort keuken Nederlands Aantal personen 10 Bereiding Molenbollen afbakken en besmeren met boter. Blaadje sla erop, plakjes tomaat en een mengsel van lente-ui met verse basilicum. Leg daarop een plak Delfts blauwe kaas en bietenscheuten. Garneren met pijnboompitten en wat basilicumcress. Ingrediënten 0,6 stuks basilicum (bos) […]



Delfts Blauwe Molenbol

Soort recept Kleine kaart en broodgerechten

Soort keuken Nederlands

Aantal personen 10


Bereiding

Molenbollen afbakken en besmeren met boter. Blaadje sla erop, plakjes tomaat en een mengsel van lente-ui met verse basilicum. Leg daarop een plak Delfts blauwe kaas en bietenscheuten. Garneren met pijnboompitten en wat basilicumcress.

Ingrediënten

0,6 stuks basilicum (bos) € 0,80
15 gram basilicumcress € 0,03
30 gram bietenscheuten € 0,07
300 gram blauwe kaas € 4,32
0,25 stuks kropsla € 0,15
1 stuks lente-ui (bos) € 1,79
10 stuks molenbol € 16,70
40 gram pijnboompitten € 1,12
400 gram tomaten € 0,81

Kostprijs € 25,80
Prijs p.p. € 2,58

bron: Misset horeca
auteur: Marco Schaareman