artikel

Gevuld flensje met vanille-ijs, gegarneerd met vanillesaus en rood fruit

Horeca

Gevuld flensje met vanille-ijs, gegarneerd met vanillesaus en rood fruit Soort recept Nagerechten Soort keuken Frans Aantal personen 10 Bereiding Halveer de gevulde flensjes. Leg 3 halve flensjes in stervorm op een bord. Was en droog het fruit. Verhit de vanillesaus en giet deze tussen de flensjes. Garneer met het fruit. Spuit een rozet gezoete […]



Gevuld flensje met vanille-ijs, gegarneerd met vanillesaus en rood fruit

Soort recept Nagerechten

Soort keuken Frans

Aantal personen 10


Bereiding

Halveer de gevulde flensjes. Leg 3 halve flensjes in stervorm op een bord. Was en droog het fruit. Verhit de vanillesaus en giet deze tussen de flensjes. Garneer met het fruit. Spuit een rozet gezoete slagroom in het midden van het bord en garneer met een blaadje mint.

Ingrediënten

200 gram aardbei € 1,45
100 gram braam € 3,31
15 stuks flensjes met vanille ijs € 4,20
0,1 stuks mint (bos) € 0,15
30 gram rode bes € 0,06
2 deciliter slagroom € 0,57
2 deciliter vanillesaus € 0,53

Kostprijs € 10,27
Prijs p.p. € 1,03

bron: Misset Horeca
auteur: Marco van Bodegraven