artikel

Gevulde tortelloni met ricotta

Horeca

Gevulde tortelloni met ricotta Soort recept Hoofdgerechten Soort keuken Italiaans Aantal personen 10 Bereiding Kook de tortelloni af in ruim kokend water. Frituur de walnoten en pureer ze met olijfolie. Kook de koksroom met de walnotenpuree in tot sausdikte en breng op smaak met peper en zout. Bak de tortelloni met knoflook en romeinse sla. […]



Gevulde tortelloni met ricotta

Soort recept Hoofdgerechten

Soort keuken Italiaans

Aantal personen 10


Bereiding

Kook de tortelloni af in ruim kokend water. Frituur de walnoten en pureer ze met olijfolie. Kook de koksroom met de walnotenpuree in tot sausdikte en breng op smaak met peper en zout. Bak de tortelloni met knoflook en romeinse sla. Giet hierover de walnotensaus, bedek met de pecorino en gratineer het geheel.

Ingrediënten

10 stuks knoflook (teentje) € 0,50
5 deciliter koksroom € 1,34
5 deciliter olijfolie € 2,60
250 gram pecorino € 3,63
2 stuks Romaanse salade € 13,62
1,5 kilogram tortellini € 9,57
500 gram walnoten € 5,06

Kostprijs € 36,31
Prijs p.p. € 3,63

bron: Misset Horeca
auteur: Jan Bakker en Hans Brons