artikel

Inktvis gevuld met verschillende vissoorten

Horeca

Recepten -> Hoofdgerechten -> Hoofdgerechten garnalen/scampi/inktvis -> Inktvis gevuld met verschillende vissoorten Eten en drinken Inktvis gevuld met verschillende vissoorten Soort recept Hoofdgerechten Soort keuken Italiaans Aantal personen 10 Bereiding Meng de vispoulet met de garnalen, peper, zout, kruidenpesto en knoflook. Klop de eieren los en meng deze met de vispoulet. Verwijder de harde baleinen […]

Recepten -> Hoofdgerechten -> Hoofdgerechten garnalen/scampi/inktvis -> Inktvis gevuld met verschillende vissoorten




Inktvis gevuld met verschillende vissoorten

Soort recept Hoofdgerechten

Soort keuken Italiaans

Aantal personen 10


Bereiding

Meng de vispoulet met de garnalen, peper, zout, kruidenpesto en knoflook. Klop de eieren los en meng deze met de vispoulet. Verwijder de harde baleinen uit de inktvis. Was de inktvis goed. Vul de inktvis met de vispoulet en maak de vis dicht met een tandenstoker. Pocheer de vis in heet water tot een kern van 65°C. Laat het geheel nu een nacht afkoelen. Snijd de inktvis in plakken en verhit deze om en om in de olie.

Ingrediënten

8 stuks eieren € 0,72
1 kilogram inktvis € 3,31
2 stuks knoflook (teentje) € 0,10
100 gram noorse garnaal € 1,04
5 centiliter olijfolie € 0,26
2 gram peper € 0,01
30 gram pesto € 0,70
1 kilogram Vispoulet € 6,81
20 gram zout € 0,01

Kostprijs € 12,97
Prijs p.p. € 1,30

bron: Misset Horeca nr. 11 2002
auteur: Rob Visser