artikel

Invulformulier Horeca Partner

Horeca

Eenmalig aanbod!Bestel nu Elseviers Horeca Partner voor slechts ƒ 45,- Stuur mij Hp voor slechts 76,48 Euro (incl. BTW) in plaats van 132,50 Euro (incl. BTW). Tevens abonneer ik mij op de supplementen tot schriftelijke opzegging. (0,36 Euro per pagina incl. BTW exclusief verzendkosten).   Bedrijfsnaam Contactpersoon Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail

Eenmalig aanbod!Bestel nu Elseviers Horeca Partner voor slechts ƒ 45,-

Stuur mij Hp voor slechts 76,48 Euro (incl. BTW) in plaats van 132,50 Euro (incl. BTW).

Tevens abonneer ik mij op de supplementen tot schriftelijke opzegging. (0,36 Euro per pagina incl. BTW exclusief verzendkosten).
 
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Fax
E-mail
Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels