artikel

Salade met geitenkaas en cashewkip

Horeca

Recepten -> Voorgerechten -> Voorgerechten kaas -> Salade met geitenkaas en cashewkip Eten en drinken Salade met geitenkaas en cashewkip Soort recept Voorgerechten Soort keuken Italiaans Aantal personen 10 Bereiding Was de slasoorten en laat deze opstijven en drogen. Blender de cashewnoten met de schoongemaakte knoflook in iets olie fijn. Snijd de kipfilet in tranches […]


Recepten -> Voorgerechten -> Voorgerechten kaas -> Salade met geitenkaas en cashewkip




Salade met geitenkaas en cashewkip

Soort recept Voorgerechten

Soort keuken Italiaans

Aantal personen 10


Bereiding

Was de slasoorten en laat deze opstijven en drogen. Blender de cashewnoten met de schoongemaakte knoflook in iets olie fijn. Snijd de kipfilet in tranches en wentel deze in de cashewmassa. Bak ze nu ± vier minuten om en om in de olie. Meng de french dressing met de honing. Maak de borden op met de slasoorten met daarop een plak geitenkaas en plakjes cashewkip. Garneer met zwarte olijven, sherrytomaatjes en gele paprika. Schep de dressing over de salade.

Ingrediënten

250 gram cashewnoot € 3,50
250 gram cherrytomaat € 0,63
100 gram eikenbladsla € 1,84
2 deciliter french dressing € 0,56
650 gram geitenkaas € 12,68
100 gram gele paprika € 0,30
50 gram honing € 0,30
800 gram kipfilet € 8,34
2 stuks knoflook (teentje) € 0,10
1 stuks lollo rosso (krop) € 1,37
200 gram olijven, zwarte € 1,36
0,25 stuks veldsla (krop) € 0,68
1,5 liter zonnebloemolie € 1,55

Kostprijs € 33,19
Prijs p.p. € 3,32

bron: Misset Horec nr. 11 2002
auteur: Rob Visser