artikel

Visvariatie in perkament

Horeca

Visvariatie in perkament Soort recept Kleine kaart en broodgerechten Soort keuken Nederlands Aantal personen 10 Bereiding Maak de groenten schoon en blancheer ze beetgaar. Snijd de gefileerde vis in gelijkmatige stukken en meng deze met wat peper en zout. Knip een stuk vetvrij papier/perkament papier tot een vlindermodel. Leg op een helft wat preiringen en […]



Visvariatie in perkament

Soort recept Kleine kaart en broodgerechten

Soort keuken Nederlands

Aantal personen 10


Bereiding

Maak de groenten schoon en blancheer ze beetgaar. Snijd de gefileerde vis in gelijkmatige stukken en meng deze met wat peper en zout. Knip een stuk vetvrij papier/perkament papier tot een vlindermodel. Leg op een helft wat preiringen en verdeel hierop de vis en de groenten. Sla de andere helft van het papier eroverheen en vouw de open kant in kleine stapjes goed strak dicht. Leg deze pakketjes (papillotes) op een ovenplaat en bak ze in een matig hete oven in ca. 20 minuten gaar. Serveer de papillotes op een bedje van zeewier en garneer met schijfjes limoen.

Ingrediënten

0,3 stuks courgette € 0,81
300 gram kabeljauwfilet € 3,30
150 gram paprika € 1,70
300 gram prei € 1,33
300 gram scholfilet € 2,86
300 gram tonijnfilets € 5,42
300 gram ui € 0,20
100 gram venkel € 0,23
300 gram winterwortel € 0,33
300 gram zeewolffilet € 5,45

Kostprijs € 21,63
Prijs p.p. € 2,16

bron: Misset Horeca
auteur: Frans Borggreve