artikel

Zibb/horeca vernieuwd!

Horeca

De website zibb.nl/horeca is vernieuwd. De site voor horecaondernemers, een initiatief van Elsevier bedrijfsinformatie, is sneller, overzichtelijker, mooier, duidelijker en biedt nog meer informatie voor de ondernemer in de horeca. Ook is de site veel interactiever.

Zibb.nl/horeca is opgedeeld in drie tabbladen: ‘eten&drinken’, ‘ondernemen’ en ‘ik wil’. ‘De site zit bomvol handige modules waarmee de ondernemer eenvoudig zijn rendement in verschillende productgroepen kan verhogen. Natuurlijk biedt zibb.nl/horeca het laatste horecanieuws. Verder ziet de bezoeker het actuele onroerend goed aanbod en is er een vacaturebank’, aldus portalmanager Marnix Kwant. ‘Zibb.nl/horeca staat de ondernemer bij in zijn dagelijkse bedrijfsvoering. Van de vraag wat de kostprijs van een kopje koffie is tot het samenstellen van de perfecte advertentie in de zoektocht naar personeel. ’

De horecasite, inmiddels de grootste en meest bezochte van Nederland voor de professionele horeca, is onderdeel van het ondernemersplatform www.zibb.nl, een initiatief van Elsevier bedrijfsinformatie b.v. en Rabobank. De site is tevens het toegangsportal tot de titelsites van de leidende horecavakbladen Misset Horeca en Snackkoerier. Op missethoreca.nl en snackkoerier.nl krijgen abonnees extra informatie, zoals een uitgebreide recepturendatabank met professionele recepten en de vraagbaak voor ondernemersvragen ‘raad&daad’.