artikel

Zwitserse kaasschotel

Horeca

Zwitserse kaasschotel Soort recept Hoofdgerechten Soort keuken Zwitsers Aantal personen 10 Bereiding Kook de aardappelen in de schil in ca. 20 minuten gaar. Maak de sla aan met dressing en serveer deze eventueel met wat tafelzuur apart. Maak dunne plakken raclette warm onder grill of salamander en leg deze bij de aardappelen. Natuurlijk brood is […]




Zwitserse kaasschotel

Soort recept Hoofdgerechten

Soort keuken Zwitsers

Aantal personen 10


Bereiding

Kook de aardappelen in de schil in ca. 20 minuten gaar. Maak de sla aan met dressing en serveer deze eventueel met wat tafelzuur apart. Maak dunne plakken raclette warm onder grill of salamander en leg deze bij de aardappelen. Natuurlijk brood is hier een welkome aanvulling bij. Wie over tafelmodel beschikt, plaatst het blok raclette in de standaard en laat het de gasten verder lekker zelf uitzoeken. Geef er wel een speciaal voor dat doel bestemd schraapmes bij.

Ingrediënten

2 kilogram aardappelen € 0,80
1 stuks bruin brood € 0,90
0,25 stuks frisé € 0,57
0,25 stuks lollo bionde (krop) € 0,41
0,25 stuks lollo rosso (krop) € 0,34
2,5 kilogram raclette € 39,70
0,25 stuks veldsla (krop) € 0,68

Kostprijs € 43,39
Prijs p.p. € 4,34

bron: Misset Horeca
auteur: Frans Borggreve