artikel

Aardappelen uit de oven

Horeca

Soort recept Hoofdgerechten Soort keuken Iers Aantal personen 10 Bereiding Boen de aardappelen schoon en stoom ze bijna gaar in circa 20 minuten. Halveer de aardappelen in de lengte en leg ze in een beboterde braadslee met zeezout, peper en rozemarijn. Kleur ze goudbruin in de oven. Ingrediënten 1 kilogram aardappelen € 0,40 30 gram boter € 0,15 0,5 stuks rozemarijn (bos) € 0,68 […]

Soort recept Hoofdgerechten

Soort keuken Iers

Aantal personen 10


Bereiding

Boen de aardappelen schoon en stoom ze bijna gaar in circa 20 minuten. Halveer de aardappelen in de lengte en leg ze in een beboterde braadslee met zeezout, peper en rozemarijn. Kleur ze goudbruin in de oven.

Ingrediënten

1 kilogram aardappelen € 0,40
30 gram boter € 0,15
0,5 stuks rozemarijn (bos) € 0,68
10 gram zeezout € 0,01

Kostprijs € 1,24
Prijs p.p. € 0,12