artikel

Debat over de innovatieve kracht in de horeca

Horeca

Op vrijdag 24 mei vindt voor het eerst het Horeca Innovatie Debat plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tijdens het debat discussiëren vierdejaars studenten van de Hoge en Middelbare Hotelscholen met prominente gevestigde horecaondernemers en –managers over de innovatieve kracht in en van de horeca.

Aan de hand van drie stellingen worden beide kampen uitgedaagd om met elkaar te discussiëren. ‘In verband met de actualiteit kan ik de stellingen nog niet concreet voorleggen, maar wij denken aan stellingen in de richting van: ‘Voor innovatie is geen opleiding nodig’ en ‘Gevestigde horecaondernemers zijn niet innovatief’‘, aldus Ferdie Olde Bijvank, woordvoerder van de Horeca 2020 die het debat organiseert.

De debatleider Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca, zal de stellingen toelichten en het debat leiden. Joop Braakhekke benoemt wie van de studenten en de gevestigde orde de ‘Beste debater 2002’ is. Met rode en groene kaarten geven de toeschouwers blijk van mening over de stellingen.

Wilt u het evenement bijwonen?
Meld u aan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels