artikel

Lauwwarme salade van paddestoelen, asperges, taugé en paprika

Horeca

Soort recept Voorgerechten Soort keuken Frans Aantal personen 10 Bereiding Sauteer bovenstaande ingrediënten en de taugé in boter beet hard gaar. Maak het geheel op met de slasoorten. Saus: snijd de ui, bieslook, peterselie en augurk fijn en meng dit met mayonaise en koksroom. Maak deze saus op smaak met peper, zout en worchestershiresaus. Garneer […]

Soort recept Voorgerechten

Soort keuken Frans

Aantal personen 10


Bereiding

Sauteer bovenstaande ingrediënten en de taugé in boter beet hard gaar. Maak het geheel op met de slasoorten.

Saus: snijd de ui, bieslook, peterselie en augurk fijn en meng dit met mayonaise en koksroom. Maak deze saus op smaak met peper, zout en worchestershiresaus. Garneer de saus over de salade. (Gebruik voor de saus de volgende hoeveelheden; 50 g ui, 0,1 bos bieslook, 0,1 bos peterselie, 50 g augurk, 2 dl mayonaise, 0,5 dl koksroom, wat zout en peper.

Ingrediënten

375 gram asperge € 2,63
50 gram augurk € 0,05
0,1 stuks bieslook (bosje) € 0,10
15 gram boter € 0,08
0,5 stuks frisé € 1,13
0,125 stuks ijsbergsla € 0,20
250 gram kastanjechampignon € 2,04
5 centiliter koksroom € 0,13
1 stuks lollo rosso (krop) € 1,37
2 deciliter mayonaise € 0,35
125 gram oesterzwam € 2,26
200 gram ontbijtspek € 1,17
0,1 stuks peterselie (bos) € 0,12
200 gram rode paprika € 1,27
125 gram shii-take € 2,27
200 gram st. joseph`s witte kaas € 0,91
200 gram taugé € 0,27
100 gram ui € 0,07

Kostprijs € 16,42
Prijs p.p. € 1,64