artikel

Maak van Secretaressedag een nieuwe feestdag

Horeca

Een dinerbon voor een secretaresse op Secretaressedag. Een creatief alternatief voor het traditionele bosje bloemen. Bedenk een actie voor een verwenarrangement in uw hotel. Of een feestelijk lunch voor alle secretaresses van een bedrijf. Mail bedrijven en organisaties in uw omgeving en maak uw idee kenbaar. Richt uw brief aan de directeur persoonlijk.

Secretaressedag valt op een donderdag. Maak hier gebruik van door ‘Ladies night only’ te houden in uw kroeg. Heet secretaresses welkom met een cocktail of geef ze een presentje bij hun drankje. Organiseer een secretaressewedstijd of kies de beste mannelijke secretaresse. Maak promotie via flyers, de plaatselijke krant of radiostation.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels