artikel

Tipmodules 2

Horeca

Zoek niet langer maar vindt hier gelijk de module die u nodig heeft. Bijvoorbeeld voor het berekenen van de kostprijs van een kopje koffie of de vraag waarom de frites te bruin zijn. Een makkelijk overzicht van alle modules uit Alles over Koffie, Snacks & Frites, Wijn, Personeel, Kassasystemen, HACCP, Brand, Omgaan met de pers en Keukenapparatuur.

IJs

Doelgroepenmodule
Bereken de kostprijs van softijs
Koop de juiste softijsmachine
Bereken de kostprijs per bolletje schepijs
Tabel om meer ijscreaties te maken met weinig smaken
Doe ideeën op met beroemde ijscoupes
Bereken de kostprijs van milkshake

Bier

Een perfect biertje in zes stappen
Tap of schenk het ideale bokbiertje
Glastips om een beter biertje te schenken
Ideale schenktemperatuur en een goed glasadvies

Onroerend Goed

De onroerend goed-bank van zibb.nl/horeca
Betrouwbare onderzoekscijfers van het CBS
Download contracten met Casus.com
Checklist bij verkoop
Online onderhandelingscursus
Verhuistips
Checklist voor beëindiging onderneming
Zo berekent u goodwill
Vraag&actueel aanbod

Vlees

Productinformatie
Het etiket spreekt boekdelen
De waardevolle voedingsstoffen in vlees
Zo bewaart u vlees
Tabel om meer ijscreaties te maken met weinig smaken

Convience

Kostprijsberekenen convience versus zelf maken
Convenience module 2
Serveer uw gasten precies voldoende
Klassieke saus/gerecht combinaties

Interieur

Alle gemeentes op een rij
Richtlijnen voor Benelux hotelclassificaties
Juiste hoeveelheid zitplaatsen per bedrijfstype
Zo bespaart u energie op verlichting
Tips over routing
Tips over verlichting
Tips over akoestiek
Tips over meubilair
Tips over calamiteiten
Zo ziet een goed terras eruit
Zo verlengt u het terrasseizoen
Talrijke terrastips op een rij
Zo voorkomt u juridische problemen rondom uw terras

“>