artikel

Creativiteit rondom de feestdagen, en wat levert het op?

Horeca

Maandag 2 december 2002
Het Huys van Voskens, Tilburg
Heuvel 5, telefoonnummer 013-5439818

PLATTEGROND 1, 2, 3

Presentatie:
Eric Klop, hoofdredacteur Snackkoerier

MELD U NU AAN

Programma
11.00 – 11.30 uur: ontvangst

11.30 – 12.15 uur: Open of dicht tijdens de feestdagen?
Wat kost het en wat levert het op?
Een goede afweging van kosten en baten kan leiden tot de beslissing om uw cafetaria open of dicht te doen tijdens de feestdagen. Misschien ziet u het geopend zijn tijdens feestdagen puur als service naar uw klanten. Biedt u uw klanten dan iets extra’s en zo ja, hoe maak ik dit kenbaar? Of zouden de klanten er begrip voor hebben dat u gesloten bent? (Dhr. H. Ketelaar, Horeca-adviesbureau Ketelaar, Helmond)

12.15 – 12.30 uur: Mogelijkheid tot discussie onder leiding van dagvoorzitter Eric Klop

12.30 – 13.30 uur: lunch, aangeboden door Fano

13.30 – 14.15 uur: Titel demonstratie?
demonstratie door Lucas de Pruis, Fano Fine Food, Oosterwoldekorte uitleg demonstratie

14.15 – 15.00 uur: Tips en tricks voor het oog
demonstratie door Dave Voss, Koken met 5 zintuigen, BoxtelHoe kunt u tijdens en rondom de feestdagen snacks op een creatieve manier presenteren / opmaken? En welke rol speelt de verpakking hierin?

15.00 – 15.30 uur Fastfood Packaging Solutions
demonstratie door Ebe Bruinsma, Veriplast International, WijchenPresentatie van de diverse verpakkingsmogelijkheden in de Fastfoodbranche. De producten van Veriplast lopen uiteen vandisposables en verpakkingen die in de Foodservice en retailmarkt verkocht worden (Depa), drink- en automaatbekers en glazen (Mono), eps-schuimproducten (Fibracan) tot Food Industry disposables en verpakkingen (Veriplast)

15.30 – 16.30 uur: Afsluitende borrel