artikel

Entree

Horeca

U kent dat wel, de ballonnetjes, vlaggetjes, slingers, frutsels en hulde-aan-het-bruidspaarbordjes waarmee bijzondere gasten bij de entree welkom worden geheten. Soms passend, die oubolligheid, maar soms ook zou je iets anders willen; iets stijlvols met een (moderne) uitstraling die beter bij je bedrijf past.

Entree

Met lettersjablonen en krijt- of viltstiften kun je heel wat doen. Teken in mooie strakke letters je eigen welkomstbord. Zet het bij de entree, op een standaard; met een tafeltje erbij met een mooie zilveren kandelaar en eventueel wat feestelijkheden zoals een taart en wat snoepjes, en je hebt een strakke presentatie met een luxe uitstraling.

Materiaal om dergelijke dingen te maken is ruim voorhanden. Er zijn krijtbordstiften waarmee je goed in een sjabloon kunt werken, beter dan met een gewoon schoolkrijtje. Lettersjablonen zijn er in verschillende maten. Een eenmalige aanschaf die ook op andere manieren van pas kan komen. Sjabloneer bijvoorbeeld een welkomsttekst op het tafellaken, met uitwasbaar materiaal of met spliterwten, bruine bonen, koffiebonen, gemalen koffie of rijst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels