artikel

Gai yatzee

Horeca

Soort keuken Thais Aantal personen 4 Bereiding Verhit de pan met olie en fruit hierin de knoflook. Voeg vervolgens het varkensgehakt toe. Roerbak het geheel tot het gehakt gaar is en breng op smaak. Voeg nu de in stukjes gesneden groenten erbij en de vulling voor de omelet is klaar.Klop de eieren goed los. Verhit […]

Soort keuken Thais

Aantal personen 4



Bereiding

Verhit de pan met olie en fruit hierin de knoflook. Voeg vervolgens het varkensgehakt toe. Roerbak het geheel tot het gehakt gaar is en breng op smaak. Voeg nu de in stukjes gesneden groenten erbij en de vulling voor de omelet is klaar.
Klop de eieren goed los. Verhit in een schone pan een klein beetje olie. Giet de eieren in de pan, zodat er een dunne omelet ontstaat. Leg midden op de omelet de vulling en vouw de omelet dicht.

Ingrediënten

3 stuks eieren € 0,27
150 gram jonge maïskolfjes € 0,58
4 stuks knoflook (teentje) € 0,20
5 centiliter olie € 0,19
100 gram paprika € 0,30
30 gram suiker € 0,03
175 gram tomaten € 0,36
100 gram ui € 0,07
150 gram varkensgehakt € 0,66
3 centiliter vissaus € 0,37
100 gram worteltjes € 0,09

Kostprijs € 3,10
Prijs p.p. € 0,78

Exclusief voor abonnees van Misset Horeca

Toegangtot alle recepturen