artikel

Haringtartaar met rode biet en appel

Horeca

Soort recept Voorgerechten Soort keuken Frans Aantal personen 4 Bereiding Leg op de borden een krans van de plakjes biet en maak met behulp van twee lepels quenelles van de haringtartaar. Leg deze op de bietplakjes. Ingrediënten 100 gram appels € 0,13 1,5 centiliter crème fraîche € 0,05 6 stuks haring € 4,50 75 gram rode biet € 0,27 100 gram sjalot € 0,38 20 gram ui € 0,01 Kostprijs € 5,34Prijs p.p. […]

Soort recept Voorgerechten

Soort keuken Frans

Aantal personen 4


Bereiding

Leg op de borden een krans van de plakjes biet en maak met behulp van twee lepels quenelles van de haringtartaar. Leg deze op de bietplakjes.

Ingrediënten

100 gram appels € 0,13
1,5 centiliter crème fraîche € 0,05
6 stuks haring € 4,50
75 gram rode biet € 0,27
100 gram sjalot € 0,38
20 gram ui € 0,01

Kostprijs € 5,34
Prijs p.p. € 1,34