artikel

Lasagne de hareng nouveau

Horeca

Soort recept Voorgerechten Soort keuken Frans Aantal personen 4 Bereiding Snijd tweederde van iedere haring in tranches van 2 centimeter. Bewaar overgebleven vis. Zet in het midden van elk bord een ring met doorsnee 8 centimeter. Bouw in de ring lasagne op van koolrabi en appeluimengsel. Dek af met koolrabi. Verwijder ring. Leg naast iedere […]

Soort recept Voorgerechten

Soort keuken Frans

Aantal personen 4


Bereiding

Snijd tweederde van iedere haring in tranches van 2 centimeter. Bewaar overgebleven vis. Zet in het midden van elk bord een ring met doorsnee 8 centimeter. Bouw in de ring lasagne op van koolrabi en appeluimengsel. Dek af met koolrabi. Verwijder ring. Leg naast iedere lasagne een van de achtergehouden visstukjes. Schep hier het resterende appeluimengsel over. Verdeel saus speels rond de lasagne.

Ingrediënten

200 gram appels € 0,26
1 stuks bieslook (bosje) € 1,04
8 centiliter crème fraîche € 0,26
4 stuks haring € 3,00
350 gram koolrabi € 1,25
5 centiliter mayonaise € 0,09
2,5 centiliter room € 0,07
150 gram ui € 0,10
3 centiliter water € 0,00

Kostprijs € 6,08
Prijs p.p. € 1,52