artikel

Voorwaarden stageplekken Horeca Journal

Horeca

Deze weekstages zijn bedoeld voor aanstaande talenten in de keuken zowel als in de bediening. Deelnemers zijn tenminste:1.Derdejaars SVH-leerling2.Mensen van Middelbare of Hogere Hotelscholen die per september 2002 in hun derde jaar of hoger zitten.3.Praktijkmensen die al een paar jaar zelfstandig werken. Wie in aanmerking wil komen voor zo’n stage, maakt in maximaal 250 woorden […]

Deze weekstages zijn bedoeld voor aanstaande talenten in de keuken zowel als in de bediening.

Deelnemers zijn tenminste:
1.Derdejaars SVH-leerling
2.Mensen van Middelbare of Hogere Hotelscholen die per september 2002 in hun derde jaar of hoger zitten.
3.Praktijkmensen die al een paar jaar zelfstandig werken.

Wie in aanmerking wil komen voor zo’n stage, maakt in maximaal 250 woorden duidelijk waarom hij of zijn beter denkt te worden op het stage-adres van keuze. Het moet een concrete motivering zijn. De redactie wil het idee krijgen dat de deelnemer weet waar hij of zij mee bezig is. En ook op de hoogte is van wat er in het bedrijf van keuze gebeurt.

Iemand wil bijvoorbeeld bij Vossius alles leren over koken met boter, of het bereiden in zoutkorst bij Jannis Brevet onder de knie krijgen of van Daniëlle van Wolde leren hoe je op de juiste manier een wijn-spijscombinatie aan tafel overbrengt. De aanvraag moet dus goed onderbouwd worden.

Voor de goede orde: er zijn 10 stages voor de keuken beschikbaar en 10 stages voor de bediening. De redactie wil zich niet precies vastpinnen op de leeftijd, maar tussen de ca. 20-30 jaar is de bedoelde categorie. Herintreders worden echter niet uitgesloten.Solliciteren
Sollicitaties mét cv kunnen worden gestuurd naar:Elsevier bedrijfsinformatie bvHoreca Journal, t.a.v. Will Jansenv.d. Sande Bakhuijzenstraat 41061 AG Amsterdamof gemaild naar: Redactie Horeca Journal

Reactie moeten beslist vóór 1 juli binnen zijn. In nummer 7 (30 augustus) worden de winnaars bekend gemaakt. De redactie van Horeca Journal zal de selectie maken in nauwe samenwerking met de meewerkende stagebedrijven. Aan het eind van het jaar volgt nog een grote reportage met indrukken van alle stages.