artikel

Zoek u partner niet voor de bar maar in de supermarkt!

Horeca

De Australische website www.gorskys.com.au verzamelt tips voor wanhopige vrouwen en mannen die op zoek zijn naar singles. In de supermarkt! Dus maak eens tijd vrij voor de wekelijkse boodschappen en ga op de versiertoer.

Zoek u partner niet voor de bar maar in de supermarkt!

Wie bijvoorbeeld een vrijgezelle man zoekt, moet niet kijken op de agf-afdelingen. Fantastische vrouwen lopen daarentegen rond bij de hygiënische papierwaren. Heeft een man een trosje banenen op het kinderzitje van zijn winkelwagentje dan is hij single.

Een vrouw met een tros banenen in haar winkelwagentje is eveneens single, maar wel ‘bevredigd’. Heimelijke eenzame singles én drinkers zijn te vinden voor het taarschap waar zij vanille aroma inslaan. De beste plek om mannen te vinden is voor de diepsvriesmaaltijdenbak.

Kunt u mij zeggen waar de bananen liggen, is een goede openingszin. Laten we het doen op de parkeerplaats is dat niet, volgens de site. Het is volgens de makers van de site ook niet aan te raden om aan de cassière te vragen of zij een stukje van uw banaan wilt. Daarvoor kunt u gearresteerd worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels