artikel

Boerenomelet met champignons

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen
100 gram gemengde sla
1 bakje champignons (250 gram) 1 kleine ui
1 eetlepel olie
4 eieren
2 eetlepels melk
peper, zout
75 gram ham in reepjes
enkele takjes fijngeknipte peperselie

Boerenomelet met champignons

Bereiding
Verdeel de sla over 2 borden. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel de ui en snij deze fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui enkele minuten samen met de champignons. Klop in een kom de eieren los met de melk, peper, en een beetje zout.

Roer de ham erdoor. Giet de eieren over de champignons in de koekenpan. Laat de omelet op een laag vuur gaar en droog worden. Laat de omelet op een bord glijden en snij hem doormidden. Schuif de halve omeletten op de bordjes met sla. Strooi de peterselie over de omeletten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels