artikel

Foodservice Trends

Horeca

De foodbranche groeit snel. Erg snel. Nieuwe product- en marketingtechnieken volgen elkaar steeds op. Het aantal spelers in de markt neemt toe. Niet alleen de partijen die maaltijden en drank verstrekken, maar ook de toeleveranciers. Dat maakt deze toch al brede en onoverzichtelijke markt er niet duidelijker op. U wilt zoveel mogelijk informatie hebben over […]

De foodbranche groeit snel. Erg snel. Nieuwe product- en marketingtechnieken volgen elkaar steeds op. Het aantal spelers in de markt neemt toe. Niet alleen de partijen die maaltijden en drank verstrekken, maar ook de toeleveranciers. Dat maakt deze toch al brede en onoverzichtelijke markt er niet duidelijker op.

U wilt zoveel mogelijk informatie hebben over deze markt om te scoren. Zonder dat u het veel tijd en geld kost om een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld te krijgen. Het unieke naslagweg ‘Foodservice Trends’ biedt u die zekerheid.

Foodservice Trends kost € 791,- per exemplaar (incl. BTW). Foodservice trends verschijnt één keer per jaar. Neem voor vragen contact op met Yvonne Bouwman: tel. 0314-359347 of y.bouman@ebi.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels