artikel

Franchiseformules en samenwerkingsvormen in de horeca

Horeca

Grote landelijke bekendheid, korting op inkoop en gedeelde kennis zijn vaak de voordelen van het deelnemen aan een franchiseorganisatie. Naast ‘harde’ franchisevormen bestaan er nog andere constructies en samenwerkingsverbanden in de horeca.

 

Missethoreca.nl verzamelde voor u de meeste horecaformules gerangschikt in een handig overzicht naar rubriek. Duidelijk en puntsgewijs krijgt u onder meer de adresgegevens, de activiteiten en de franchisevoorwaarden van iedere formule.Kies de rubriek van uw interesse of kijk voor het complete overzicht in de totaallijst.

Mist u een franchiseformule of een samenwerkingsverband? Of wilt u een wijziging doorgeven? Stuur dan een e-mail naar de redactie: v.barenbrug@ebi.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels