artikel

Taco’s met pittige champignons

Horeca

Ingrediënten voor 4 stuks
2 bakjes kastanjechampignons (500 gram)
halve ui
halve groene paprika
1 eetlepel olie
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
2 eetlepels tomatenketchup
100 gram rozijnen
4 taco´s
150 gram sla

Taco’s met pittige champignons

Bereiding
Maak de champignons schoon en snij ze doormidden. Snij grote champignons in vieren. Snij de ui fijn en de paprika in kleine stukjes. Verwarm de taco´s zoals op de verpakking staat beschreven. Verhit de olie in een koekenpan.

Bak de ui en de paprika even en voeg dan de champignons toe. Bak de champignons al omscheppend tot het vocht is verdwenen. Bak de rozijnen even mee. Schep de Mexicaanse kruiden en de tomatenketchup door de champignons. Vul de taco´s met het champignonmengsel Serveer de taco´s op een bedje van sla.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels