artikel

Citaten Andrès Delpeut

Horeca

‘Dat we uitgenodigd werden om bij de Alliance te komen, daar zijn we apetrots op.’

‘Ik zou niet weten welk advies ik collega’s zou moeten geven die ook zoiets willen. Het enige waarom ik het ze niet aan zou raden is het personeelstekort. In de keuken gaat nog wel, maar de bediening is echt een drama. Als je de brigades voor en achter compleet hebt kun je het wel wagen, maar als je met niets moet beginnen wordt het een zware dobber.’

‘Ik wilde óf bij het korps mariniers óf kok worden. Toen ik bij het voetballen mijn kruisbanden afscheurde, kon ik de mariniers wel vergeten, dus toen werd het kok.’

‘Ik haal mijn melk, room en boter bij de boer. Echt mooie, ambachtelijke spullen, duurder dan bij de groothandel, maar je proeft het verschil wel, puur natuur.’

‘Ik ben een zomerkok’

‘Als ik wat meer vrij tijd heb ga ik weer voetballen.’

Bekijk hier 4 toprecepten van Andrès Delpeut
Gebakken coquilles Saint Jacques op blini’s
Bresse duif op groene linzen
Piramide van honing-maanzaadparfait
Lasagne van zeeduivel met spinazie en een gegratineerde kaassaus

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels