artikel

Citaten Roberto Mathlener

Horeca

‘Als je wilt blijven presteren moet je er ontzettend veel energie en tijd in steken. Ik heb gekozen voor een iets minder niveau en meer thuis. Maar dat lukte niet erg, omdat je in Franse restaurant altijd minstends vijftig uur in de week werkt. En dat wilde ik niet, ik wilde mijn kinderen blijven zien.’

‘Na de franse restaurants was de overstap naar Planet Hollywood een hele overgang. Vroeger ging ik altijd zelf mijn spullen halen, bij ISPC, VEN enzo, nu heb ik alleen gesprekken met vertegenwoordigers.’

‘Wat ik leer over het runnen van een restaurant bij Planet Hollywood is: discipline en strikt werken.’

Bekijk hier 4 toprecepten uit Roberto Mathlener’s keuken
Parmesan Spinach Dip
L.A. Lasagna
Fruit Fajitas
Cajun Salmon

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels