artikel

De verkiezing

Horeca

Op 10 april 2003 werden er vier Nationale Catering Awards worden uitgereikt. Evenals in voorgaande jaren was er een award voor de beste manager in de bedrijfscatering, de beste manager (of ondernemer) in de partycatering en de beste manager in de instellingscatering of voedingsdienst. Vorig jaar werd hier tot tevredenheid van velen de award voor […]

Op 10 april 2003 werden er vier Nationale Catering Awards worden uitgereikt. Evenals in voorgaande jaren was er een award voor de beste manager in de bedrijfscatering, de beste manager (of ondernemer) in de partycatering en de beste manager in de instellingscatering of voedingsdienst. Vorig jaar werd hier tot tevredenheid van velen de award voor goed gastheerschap aan toegevoegd. Ook deze werd dit keer weer uitgereikt, aan een cateringmedewerker die op dit terrein een voorbeeld is voor de collega’s.