artikel

Rijst met kip en perzik

Horeca

Ingrediënten300 gram snelkook zilvervliesrijst2 uien2 rode paprika’s2 schaaltjes kipfilet1 blik halve perziken in nectar45 ml. zonnebloemolie2 á 3 theelepels kerriepoeder1 zakje kerriesaus150 gr. diepvriesdoperwtjeszout, peper BereidingRijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden. Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en de kipfilet bakken. Uien en paprika ca. […]

Ingrediënten
300 gram snelkook zilvervliesrijst
2 uien
2 rode paprika’s
2 schaaltjes kipfilet
1 blik halve perziken in nectar
45 ml. zonnebloemolie
2 á 3 theelepels kerriepoeder
1 zakje kerriesaus
150 gr. diepvriesdoperwtjes
zout, peper

Bereiding
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden. Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en de kipfilet bakken. Uien en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Kerrie en erwtjes toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen rijst afgieten en saus volgens gebruiksaanwijzing maken. Perzik aan groente toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Tot slot saus erdoor mengen en even laten koken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels