artikel

Visgoulash met perzik

Horeca

Ingrediënten600 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauwfilet) 30 gr. boter1 ui 1 teentje knoflook1 rode paprika15 gr. paprikapoeder45 gr. bloem 1 blikje tomatenpuree5 gr. chilipoeder 5 gr. oregano ¼ liter bouillon4 halve perziken1 bekertje zure room Bereiding Snijd de vis in stukken. Snipper de ui en fruit deze, samen met het uitgeperste teentje knoflook, in de hete […]

Ingrediënten
600 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauwfilet)
30 gr. boter
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
15 gr. paprikapoeder
45 gr. bloem
1 blikje tomatenpuree
5 gr. chilipoeder
5 gr. oregano
¼ liter bouillon
4 halve perziken
1 bekertje zure room

Bereiding
Snijd de vis in stukken. Snipper de ui en fruit deze, samen met het uitgeperste teentje knoflook, in de hete boter. Snijd de paprika in blokjes en fruit die mee, samen met het paprikapoeder. Bestrooi de vis met zout en een eetlepel bloem en bak de stukken vis ongeveer 10 minuten mee. Strooi er nog 2 eetlepels bloem over, voeg dan de tomatenpuree, het chilipoeder, de oregano en de bouillon toe en laat het geheel even sudderen. Snijd de perziken in blokjes. Roer er op het laatst de zure room en de perzik door en warm alles goed door.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels