artikel

Clubsandwich

Horeca

Ingrediënten:
1 aardappel
250 g ganzenlever
100 g parmaham
50 g slasoorten
1 appel (Elstar)

dressing:
1 dl olijolie
9,5 dl balsamico
peper en zout
50 g pijnboompitten

Bereiding:
Geschilde aardappel in dunne plakken snijden, spoelen en uit laten lekken. Frituren op 170°C en warm houden.

Pijnboompitten bruneren in een pan of in een matig warme oven. De gekuiste lever in dunne plakken snijden. Bestrooien met peper en zout.

Aardappel- en leverplakken om en om opstapelen. Op een bakplaat in een matig warme oven zetten.Van de plakken parmaham roosjes maken en deze op de borden plaatsen.

Een dressing bereiden en met een deel daarvan de slasoorten op smaak brengen. Een toefje aangemaakte salade in het midden van het bord plaatsen.

De gewassen appel aan dunne plakken snijden en een plak op de salade leggen, met hierop het chipstorentje. Garneren met de resterende salade en plakken appel. Het restant van de dressing rondom lepelen en de gebruneerde pijnboompitten er omheen strooien.
Terug naar receptenoverzicht…