artikel

Maaspaling geglaceerd met stokvisbouillon en stroop

Horeca

Ingrediënten1 dl witte wijn2 dl stokvisbouillon1 eetlepel sjalot1 takje verse tijm1 takje verse dragon1 eetlepel stroop1 teen knoflook200 g Maaspaling Bereiding: breng de witte wijn met de stokvisbouilIon en de overige ingrediënten aan de kook. Voeg de paling (in mootjes gesneden) toe en laat deze samen met het vocht 10 a 15 minuten inkoken, zodat […]

Maaspaling geglaceerd met stokvisbouillon en stroop

Ingrediënten
1 dl witte wijn
2 dl stokvisbouillon
1 eetlepel sjalot
1 takje verse tijm
1 takje verse dragon
1 eetlepel stroop
1 teen knoflook
200 g Maaspaling

Bereiding:
breng de witte wijn met de stokvisbouilIon en de overige ingrediënten aan de kook. Voeg de paling (in mootjes gesneden) toe en laat deze samen met het vocht 10 a 15 minuten inkoken, zodat de mootjes glaceren en uiteindelijk droog in de pan komen te liggen. Dresseer de geglaceerde mootjes paling op een warm bord en geef er naar keuze een stamppotje van groene kool bij.
Terug naar receptenoverzicht…

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels