artikel

Wielerevenement door heel Nederland

Horeca

De eerste Ronde van Nederland werd in 1948 gereden. Met ingang van dit jaar heet dit meerdaagse wielerevenement de ENECO Tour. Ieder jaar komen er veel belangrijke wielerploegen en grote namen naar de Tour.

Wielerevenement door heel Nederland

De Tour begint op dinsdag 20 augustus en eindigt op zaterdag 24 augustus. Het parcours leidt door heel Nederland met de start in Utrecht in de finish in Landgraaf. Heeft u een horecazaak in een vertrek- of aankomstplaats? Houd dan zeker rekening met extra drukte. Inwoners, maar ook toeristen grijpen zo’n evenement graag aan voor een dagje uit. Maar ook wanneer u ergens onderweg zit met uw etablissement, kunt u de aandacht op uw bedrijf vestigen. Maak reclame langs de weg of pas uw terras aan aan de route.

Het globale routeschema is als volgt:
Dinsdag 20 augustus: Van Utrecht naar Leeuwarden via Amersfoort, Harderwijk, Dronten, Emmeloord, Sneek
Woensdag 21 augustus: Van Dokkum naar Apeldoorn via Drachten, Oldeberkoop, Meppel, Zwolle, Epe
Donderdag 22 augustus: Van Apeldoorn naar Almelo via Deventer, Holten, Goor
Donderdag 22 augustus: Tijdrit in Almelo
Vrijdag 23 augustus: Van Arnhem naar Sittard-Geleen via Nijmegen, Uden, Helmond, Weert
Zaterdag 24 augustus: Van Sittard-Geleen met een omweg in de omgeving naar Landgraaf.

Kijk voor meer informatie op: www.enecotour.com