artikel

Wraps bieden variatiemogelijkheden

Horeca

De tortilla, ook wel wrap genoemd, beroert het snackassortiment door zijn interessante variatiemogelijkheden. Gezien de populariteit een goede nieuwkomer in uw assortiment. De tortilla is zo’n nieuwe snack om een kans te geven. Deze zachte tarwemeelpannenkoeken bieden aantrekkelijke mogelijkheden om mee te variëren. Uw klant ziet de tortilla als een gezond product, speel daarop in. […]

De tortilla, ook wel wrap genoemd, beroert het snackassortiment door zijn interessante variatiemogelijkheden. Gezien de populariteit een goede nieuwkomer in uw assortiment. De tortilla is zo’n nieuwe snack om een kans te geven. Deze zachte tarwemeelpannenkoeken bieden aantrekkelijke mogelijkheden om mee te variëren. Uw klant ziet de tortilla als een gezond product, speel daarop in.

Enkele ideeën voor een tortillavulling:
* tonijn, ui, paprika, maïs, sla met dressing
* gemarineerd varkensvlees, rijst, kool, taugé, roti, kousenband met mango-chutney
* gerookte zalm, creamcheese, rode ui en geraspte komkommer
* kipfilet in Mexicaanse kruiden, chorizo, kaas, ui, paprika en salsa
* gerookte kalkoen, maïs, guacamole, walnoot en ijsbergsla

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels