artikel

’50 jaar Misset Horeca: ‘Van Wimpy’s tot euro!

Horeca

Het vijftigjarig jubileum van het grootste horecavakblad Misset Horeca is maandag op de Horecava officieel opgeluisterd door een zeer enthousiaste hoofdredacteur Hans Steenbergen. ’50 jaar Misset Horeca, dat zijn verhalen van de eerste Wimpy’s tot de euro, daarover hebben we inmiddels 125.000 pagina’s volgeschreven’, wist Steenbergen de bezoekers van de drukbezochte receptie te vertellen.

‘En we blijven uiteraard verslag doen van alle ontwikkelingen in de horeca’. Zijn uiterst gedreven en smakelijke speech bevatte nog een fraaie uitsmijter: ‘In 50 jaar horeca is er in de kern eigenlijk niets veranderd. Horecabedrijven zijn gestolde dromen van mensen die het goed voor hebben met andere mensen.

   
   
   
Reageer op dit artikel