artikel

De Nationale Gezondheidsbeurs 2003

Horeca

De Nationale Gezondheidsbeurs zal in 2003 alweer voor de vierde keer worden georganiseerd. De beurs heeft zich ontwikkeld tot het belangrijkste evenement rond het thema gezondheid.

De Nationale Gezondheidsbeurs 2003

Op De Nationale Gezondheidsbeurs vindt men alles op het gebied van gezondheid, gezonde voeding, beauty en fitness. Van geneesmiddelen tot huidverzorging, van alternatieve geneeswijzen tot health drinks. Daarnaast is er een groot aanbod van workshops, seminars en demonstraties.

In 2002 werd de beurs bezocht door bijna 20.000 mensen, wederom een stijging van het aantal bezoekers. De beurs is niet alleen informatief, maar geeft de bezoeker ook de kans actief kennis te maken met nieuwe geneeswijzen, producten, sporten, etc.

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats op zaterdag 22 februari en zondag 23 februari 2003 in de Hollandhal van de RAI Amsterdam.

De beurs is van 10.00 tot 18.00 uur geopend voor bezoekers.

Reageer op dit artikel