artikel

Doublé acrobatiek theater

Horeca

Doublé Acrobatiek Theater verweeft op een verrassende manier acrobatiek met theater en andere disciplines. Daardoor ontstaat een speciale vorm van entertainment. Je zou kunnen zeggen: acrobatiek met een theatraal accent. Met veel, weinig of geen woorden, maar altijd erg visueel en geschikt voor iedere gelegenheid, zowel buiten als binnen.

Een paar voorbeelden: Dunne Deur en Knuppo is vooral voor kinderen geschikt. Twee clowneske figuren in een circustent. Veel grappen en grollen en problemen die met allerlei acrobatische toeren en met hulp van de kinderen worden opgelost.

In de act Antoine en Antoinette loop het duo in goudeneeuwse dracht tussen het publiek en maakt een dansje op de tonen van klassieke muziek. Ze raken echter betrokken bij een duel dat op een acrobatische wijze wordt uitgevoerd.De titels van andere acts, zoals ‘Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe’, ‘Fakkels en Vuurspuwen’ en ‘Zwarte Pieten’ spreken voor zich. Nieuw voor 2003 zijn een oberact van circa tien minuten en een verlengde clowneske act van 60 minuten.

Ook verzorgt het Doublé Acrobatiek Theater workshops, zowel voor kinderen als voor jongeren en volwassenen. Acrobatiek is een breed inzetbare activiteit en bovendien makkelijk te organiseren. Materiaal is bijna niet nodig, alleen enthousiaste cursisten. Voor bedrijfstrainingen gericht op teambuilding en alles wat daarmee te maken heeft, of survivals, is er een speciaal programma. De cursisten kunnen een T-shirt in bruikleen of als herinnering krijgen.

Voor meer informatie en boekingen:

Doublé Acrobatiek Theater
Lange Beekstraat 65
3817 AM Amersfoort
Tel. (033) 463 11 00
fax (033) 463 72 73
e-mail: info@doublee.nl
internet: www.doublee.nl

Reageer op dit artikel