artikel

N

Horeca

NAQNon-answerable question. Heel lastig. Hoe beantwoord je een vraag waar nauwelijks een fatsoenlijk antwoord op te geven is (Juffrouw, waarom smaakt de soep naar afwaswater?). Non-foodLetterlijk alles wat geen food is, niet eet- of drinkbaar. Bijvoorbeeld meubilair, serviesgoed, apparatuur. Non-profit cateringDeze term wordt eigenlijk niet meer gebruikt. Stond voor cateringorganisaties die de verenigings- of stichtingsvorm […]

NAQNon-answerable question. Heel lastig. Hoe beantwoord je een vraag waar nauwelijks een fatsoenlijk antwoord op te geven is (Juffrouw, waarom smaakt de soep naar afwaswater?).

Non-food
Letterlijk alles wat geen food is, niet eet- of drinkbaar. Bijvoorbeeld meubilair, serviesgoed, apparatuur.

Non-profit catering
Deze term wordt eigenlijk niet meer gebruikt. Stond voor cateringorganisaties die de verenigings- of stichtingsvorm hadden, in verband met hun ideële doelstelling van het tegengaan van drankmisbruik. Zie ook Commerciële catering en Koffiehuis.

NZI
Binnen de sector gezondheidszorg vallen instellingen van uiteenlopend type en grootte. Het Nationaal Ziekenhuis Instituut in Utrecht (NZI) kan nuttige informatie bieden over categorisering en dergelijke.

Terug naar het ABC…

Ga naar de letter O!

Reageer op dit artikel