artikel

Programma-overzicht BBB en EFFF

Horeca

Maandag 27 januariPresentatie Bedrijfschap Horeca en Catering ‘Eten in de Nederlandse horeca 2002’ (Congrescentrum), symposium KHN en de G7 over recente ontwikkelingen in de gastronomie (Congrescentrum), halve finales ‘Ladies Only’ Award (EFFF) Dinsdag 28 januariHalve finales ‘Ladies Only’ Award (EFFF), voorlichtingsbijeenkomst Gilde van Nederlandse Meesterkoks over sterklasse (BBB), SEC: Banquet Dór brood-lunch menu du chef […]

Maandag 27 januari
Presentatie Bedrijfschap Horeca en Catering ‘Eten in de Nederlandse horeca 2002’ (Congrescentrum), symposium KHN en de G7 over recente ontwikkelingen in de gastronomie (Congrescentrum), halve finales ‘Ladies Only’ Award (EFFF)

Dinsdag 28 januari
Halve finales ‘Ladies Only’ Award (EFFF), voorlichtingsbijeenkomst Gilde van Nederlandse Meesterkoks over sterklasse (BBB), SEC: Banquet Dór brood-lunch menu du chef (BBB)

Woensdag 29 januari
Finale 50e nationale biertapwedstrijden CBK (Congrescentrum), finale ‘Ladies Only’ Award (EFFF), The Young Rubbens Chef Aqard eurotoques (EFFF), Nederlands kampioen oesters openen (BBB), Patisserie wedstrijd (BBB)

Donderdag 30 januari
Voorlichtingsbijeenkomst Vereniging Automaten Handelaren Nederland (Congresscentrum)

Reageer op dit artikel