artikel

Rijer Hensbergen

Horeca

Ingrediënten:1 schaapherdersbrood600 g brandnetelkaas300 g roomkaas200 g roomboter1 bosje bieslook Voor garnering:5 trostomaatjes1 kleine bos rucola100 g pijnboompitten1 bakje radijskiemen500 g blauwe druiven2 dl rode Port1 bakje rucolakers Bereiding:Het schaapherdersbrood snijden, toasten, de sneden diagonaal doorsnijden en besmeren met boter. Beleggen met brandnetelkaas.Bieslook vermengen met de roomkaas en hiervan rozetten spuiten. Op elk broodje op […]

Ingrediënten:
1 schaapherdersbrood
600 g brandnetelkaas
300 g roomkaas
200 g roomboter
1 bosje bieslook

Voor garnering:
5 trostomaatjes
1 kleine bos rucola
100 g pijnboompitten
1 bakje radijskiemen
500 g blauwe druiven
2 dl rode Port
1 bakje rucolakers

Bereiding:
Het schaapherdersbrood snijden, toasten, de sneden diagonaal doorsnijden en besmeren met boter. Beleggen met brandnetelkaas.Bieslook vermengen met de roomkaas en hiervan rozetten spuiten. Op elk broodje op de brandnetelkaas een rozet. Afgarneren als op de foto.

Reageer op dit artikel