artikel

Bas Oosterbaan, Horeca & Recreatie Management

Horeca

Algemene activiteiten: Gespecialiseerd in advisering en (interim-) management in de totale ondersteunende (facilitaire) dienstverlening, met name het Food & Beverage management, in horeca- en recreatiebedrijven en zorginstellingen. Ook bedrijven die tijdelijk een manager nodig hebben kunnen een beroep doen op dit bureau. Activiteiten concept-ontwikkeling: Recentelijk is het bedrijf betrokken geweest bij de organisatie van de […]

Algemene activiteiten:
Gespecialiseerd in advisering en (interim-) management in de totale ondersteunende (facilitaire) dienstverlening, met name het Food & Beverage management, in horeca- en recreatiebedrijven en zorginstellingen. Ook bedrijven die tijdelijk een manager nodig hebben kunnen een beroep doen op dit bureau.

Activiteiten concept-ontwikkeling:
Recentelijk is het bedrijf betrokken geweest bij de organisatie van de voedingsdienst in een groot ziekenhuis (8000 medewerkers) in midden Nederland. Het ging om het management en de reorganisatie van de afdelingen productie, portioneren, reiniging & onderhoud, restauratieve dienst en de vergader- & partyservice.

Actief in de catering sinds:
Als zelfstandig ondernemer sinds 1 juli 1999, professioneel sinds 1976.

Reageer op dit artikel