artikel

Engelse sandwich

Horeca

Net als bij de clubsandwich is ook voor de Engelse sandwich uitgegaan van het trammezinobrood. Bij de clubsandwich werd het brood getoast.De Engelse manier is om het brood zacht te houden. Dat heeft het voordeel dat je de sandwiches zelfs een dag tevoren al kunt maken. Ook hier weer kun je de sandwich in (vier […]

Net als bij de clubsandwich is ook voor de Engelse sandwich uitgegaan van het trammezinobrood. Bij de clubsandwich werd het brood getoast.De Engelse manier is om het brood zacht te houden. Dat heeft het voordeel dat je de sandwiches zelfs een dag tevoren al kunt maken.

Ook hier weer kun je de sandwich in (vier à vijf) lagen opbouwen, met daartussen ingrediënten als kruidenroomkaas, ijsbergsla, gerookte kip.

Rol de sandwich in plasticfolie en zet er wat gewicht op, zodat hij samenperst. De volgende dag kun je er blokjes of puntjes van snijden, bijvoorbeeld voor bij een high tea. Overigens is het brood zo vet dat je er ook makkelijk rollen van kunt maken.

Reageer op dit artikel