artikel

Eugène van Angelbeek

Horeca

Signatuurrecepturen: Gebraden kalfshaas met een cannelloni gevuld met een ragoutje van kalfstong Gebakken kabeljauwfilet met gefrituurde oester en schuimige wasabisaus Gekonfijte kalfssukade met gebraiseerde zwezerik, Alkmaarse gort en jus Huisgerookte zalm met fritots van tarbot en remoulade met zilverui en mierikswortel Vitello Tonato: gemarineerde tonijnfilet met kalfsmuis en tonijnmayonaise Ananassorbet met mascarponebeignet Terug naar signatuurrecepten…

Signatuurrecepturen:
Gebraden kalfshaas met een cannelloni gevuld met een ragoutje van kalfstong
Gebakken kabeljauwfilet met gefrituurde oester en schuimige wasabisaus
Gekonfijte kalfssukade met gebraiseerde zwezerik, Alkmaarse gort en jus
Huisgerookte zalm met fritots van tarbot en remoulade met zilverui en mierikswortel
Vitello Tonato: gemarineerde tonijnfilet met kalfsmuis en tonijnmayonaise
Ananassorbet met mascarponebeignet

Terug naar signatuurrecepten…

Reageer op dit artikel