artikel

Focaccia

Horeca

Focaccia is bij uitstek een leuk lunchgerecht. Je kunt alles ’s morgens alvast klaarmaken. Vullen met tomaten, mozarella en verse basilicum of een andere vulling. Portioneren op de gewenste grootte, in plastic folie rollen en in de koeling leggen. Op het moment dat er een bestelling komt, hoeft u alleen maar een portie uit de […]

Focaccia is bij uitstek een leuk lunchgerecht. Je kunt alles ’s morgens alvast klaarmaken. Vullen met tomaten, mozarella en verse basilicum of een andere vulling.

Portioneren op de gewenste grootte, in plastic folie rollen en in de koeling leggen. Op het moment dat er een bestelling komt, hoeft u alleen maar een portie uit de koelkast te pakken. Even in de oven of de grill, servetje er omheen, desgewenst een beetje pesto erbij en het gerecht is klaar.

Als u er per dag honderd denkt te verkopen, maakt u die ’s morgens klaar en op het moment van vraag hoeft u ze alleen maar een tikje in de oven te geven en te serveren.

Reageer op dit artikel