artikel

Focacciastengels

Horeca

Focacciabrood is de basis voor de focacciastengels. De structuur van focacciabrood is vergelijkbaar met pizza. Het wordt vaak, heel klassiek, gevuld met pesto, tomaat en mozarella, en dan tussen de contactgrill samengesmolten. Als het uit de diepvries komt en je laat het ontdooien, moet het beslist even de oven in. Je kunt focacciabrood serveren als […]

Focacciabrood is de basis voor de focacciastengels. De structuur van focacciabrood is vergelijkbaar met pizza. Het wordt vaak, heel klassiek, gevuld met pesto, tomaat en mozarella, en dan tussen de contactgrill samengesmolten.

Als het uit de diepvries komt en je laat het ontdooien, moet het beslist even de oven in.

Je kunt focacciabrood serveren als stokbrood, maar het is ook geschikt om strips (frites) van snijden en die in de oven leggen, eventueel met een beetje olijfolie. Ze worden dan lekker crispy. Een beetje tapenade erbij, en zo serveren bij het aperitief of bij de soep.

Reageer op dit artikel