artikel

Klachtencommissie

Horeca

Naast de (bedrijfs)vertrouwenspersoon stelt de werkgever met instemming van de ondernemingsraad c.q. de personeelsvertegenwoordiging bij voorkeur permanent een klachtencommissie in. Deze klachtencommissie bestaat uit drie leden, waarvan ten minste één vrouw.De klachtencommissie stelt een onderzoek in naar iedere bij haar ingediende klacht omtrent seksuele intimidatie, ongeacht of deze gedragingen zijn gepleegd door eigen personeel van […]

Naast de (bedrijfs)vertrouwenspersoon stelt de werkgever met instemming van de ondernemingsraad c.q. de personeelsvertegenwoordiging bij voorkeur permanent een klachtencommissie in. Deze klachtencommissie bestaat uit drie leden, waarvan ten minste één vrouw.De klachtencommissie stelt een onderzoek in naar iedere bij haar ingediende klacht omtrent seksuele intimidatie, ongeacht of deze gedragingen zijn gepleegd door eigen personeel van de werkgever, door personeel van de opdrachtgever of door derden.

Reageer op dit artikel