artikel

Petit pain met kruidenkorst

Horeca

Een simpele petit pain kun je opwaarderen door er een kruidenkorstje op te bakken. Klop een beetje eigeel los en doe er wat knoflook en verse tuinkruiden doorheen, en strijk dat op het broodje. Strooi er daarna wat geraspte kaas en gemalen knoflookcroutons overheen. Bak het broodje vervolgens af. Er komt dan een lekker knapperig […]

Een simpele petit pain kun je opwaarderen door er een kruidenkorstje op te bakken. Klop een beetje eigeel los en doe er wat knoflook en verse tuinkruiden doorheen, en strijk dat op het broodje.

Strooi er daarna wat geraspte kaas en gemalen knoflookcroutons overheen. Bak het broodje vervolgens af. Er komt dan een lekker knapperig en kruidig korstje op. Snijd het broodje over de rug in en vul het.

Reageer op dit artikel